Presseomtaler og festskrift

Presseomtalene er gjennomgående svært gode og noen eksempler nevnes, se ellers egen underfane "Omtaler" der artikler og festskrift er lastet ned i filer.

        - Romerikes Blad 12.09.2016 om Kristina från Duvumåla, terningkast 6:

"I et par av numrene, «Down to the sacred wave» og «Var hör vi hemma?», får koret synge a cappella og vist fram den rene og flotte klangen de har."

        - Romerikes Blad 19.09.2015 om jubileumsforestillingen, terningkast 5:

" .. makan til amatørkor er jeg ganske sikker man skal lete lenge etter."

        - Romerikes Blad 09.06.2015 om jubileumskonserten:

"Nettopp denne markante stilen, presisjonen, klangen, dynamikken og stemmebruken gjør  St. Laurentiuskoret verd en 7 er på terningen."

«Fantastisk korsFESTelse. ... Men jeg tror de tre innleide hovedrolleinnehaverne vil si seg enige i at de får svært god drahjelp av resten av ensemble, av danserne, av Morten Remberg og av Trond Granlund - og av St. Laurentiuskoret som er med på å danne en mektig ramme rundt handlingen ....»

«Proffe reiseledere. St. Laurentiuskoret byr på imponerende stemmeprakt og god underholdning...»

«Dette koret representerer noen av de aller beste korstemmene vi har her i landet. Og korets evne til å underholde med sin bredde av repertoar og sangutvalg slutter aldri å imponere.»

«St. Laurentiuskoret gjør det igjen. Med musikalsk bredde og gnistrene kvalitet tar de publikum med til Italias musikalske skattkammer og henter frem alt du kan drømme om av gode melodier. ..... Landets beste kor er igjen i mål med en imponerende konsert og en demonstrasjon av vakker korsang.»

«St. Laurentiuskoret slutter aldri å imponere meg. Mang en gang har jeg gått ut fra deres konserter med en lykkefølelse inne i meg. .... Da rakk jeg å tørke tårene før jeg skulle hjem.»

«St. Laurentiuskoret fra Lørenskog er viden kjent for sine fantastiske julekonserter. Klangbildet og presisjonen, den gode rytmiske følelsen og fremragende solister er blitt varemerket deres.»

«Tenk at vi kunne vise frem Lørenskog-kulturens "flaggskip"med en slik respons - en fantastisk reklame for Lørenskog-samfunnet!»

 

 Geir

13. september 2016